هنوز ۸۰ درصد تلفن های هوشمند در برابر بد افزارها بی دفاع اند
ساعت | بازدید : 570 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

ما این همه از خطرات بالقوه و بالفعل بد افزارهای موبایل گفته ایم اما کو گوش شنوا. بد افزار نویسان هیچ هدفی جز کسب پول ندارند و پول هم جایی خوابیده که آدم بیشتری در آن پیدا شود. وقتی روز به روز آمار استفاده از پلتفرم های موبایل افزایش می یابد، تغییر مسیر خرابکاران به این سمت امر دور از ذهنی نخواهد بود.

 
یک مشکل بزرگ در دنیای موبایل، محبوب ترین پلتفرم آن است؛ اندروید به واسطه باز متن بودن، هدف راحت تری نسبت به سیستم عامل های بسته iOS و ویندوز فون به حساب می آید. هر چه هم گوگل تلاش کند باز پر کردن سوارخ های این سیستم عریض و طویل که از تلفن همراه تا یخچال را هدایت می کند شدنی نیست.
 
با این حال برای همه این بسترها کلی نرم افزار خوب و مفید وجود دارد که تا حدی می توانند جلوی نابسامانی ها امنیتی دستگاه ها را بگیرند؛ اما یک تحقیق جدید نشان می دهد ۸۰ درصد تلفن های هوشمند در برابر بد افزارها و ویروس ها هیچ حفاظتی نمی شوند و گویی این نرم افزارهای امنیتی به چشم کاربران نمی آیند.
 
باز جای امیدواری دارد که همین تحقیق نشان داده اوضاع رو به بهبود است و ۳۲۵ میلیون دستگاهی که در ۲۰۱۳ از نرم افزارهای ضد بد افزار استفاده می کنند تا سال ۲۰۱۸ به ۱.۳ میلیارد دستگاه خواهند رسید. البته ظاهراً انجام دهندگان این بررسی، از یک عامل مهم غافل مانده اند و آن افزایش تعداد دستگاه های همراه تا آن سال است. باید دید نسبت ۲۰ به ۸۰ که امروز حاکم است آیا تا ۲۰۱۸ بهتر می شود؟
 
شما برای تامین امنیت دستگاه های موبایل تان از چه روش هایی استفاده می کنید؟

موضوعات مرتبط: گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


سنسور حرکتی تلفن های هوشمند، شما را قابل ردیابی می کنند
ساعت | بازدید : 586 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

سازمان امنیت ملی آمریکا از یک طرف هر چه از دستش بر می آید می کند تا به اطلاعات بیشتری از وب وندان دست پیدا کند؛ از سمت دیگر بی احتیاطی خود کاربران و اهمیت ندادن شرکت ها همگی باعث می شود رمقی در تن حافظان امنیت فضای سایبر باقی نماند.

 
قبلاً در باب خیانت GPS به صاحبش شنیده بودیم حالا این وسط فقط این را کم داشتیم که بگویند از شر سنسور شتاب تلفن تان هم در امان نیستیم. با این سنسور می شود پیدا تان کرد؛ می پرسید چطور؟
 
محققان دانشگاه استنفرد آمریکا می گویند هر شتاب سنج نسبت به اندازه استاندارد قدری خطا دارد که مقدارش برای هر تلفن منحصر به فرد است. این مقدار قابل محاسبه است و می توان مثل ردی آن را دنبال کرد و مکان تلفن را پیدا کرد.
 
بدتر این که از قرار معلوم ردیابی از طریق شتاب سنج کار سختی نیست و برای اثبات این مدعا محققان استنفرد یک وب سایت طراحی کرده اند که اگر با تلفن خود وارد آن شوید جزئیات حرکت شما با موبایل را هم می گوید.
 
اگر تلفن هوشمند دارید حتماً به این وب سایت سر بزنید و از نتیجه بگویید. نظرتان درباره آن چیه؟

موضوعات مرتبط: گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


امکان استفاده از تصویر شما در تبلیغات گوگل از ماه آینده
ساعت | بازدید : 568 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

تبلیغات اینترنتی منبع درآمد اصلی گوگل به حساب می آید و حالا این شرکت تغییراتی در قوانین استفاده از خدمات اش به وجود آورده که به این شرکت اجازه می دهد از تصویر پروفایل کاربرانش برای تبلیغات اینترنتی استفاده کند.

 
خود گوگل آنها را اینگونه توصیف می کند که نظرات، پلاس ها و نقد و بررسی شما را در کنار تبلیغات اینترنتی به دوستان تان نشان می دهد تا آنها نیز از نظر شما در مورد آن محصول مطلع شوند. اما در واقع این استفاده از تصویر کاربران، برای تشویق دوستان آنها جهت خرید یک محصول اینترنتی است.
 
این نمایش تصاویر، محدود به حلقه دوستان شما در سرویس گوگل پلاس خواهد بود، اما به هر حال احتمالا این موضوع به مذاق کاربران زیادی خوش نخواهد آمد که از تصویر پروفایل آنها در تبلیغات اینترنتی استفاده شود.
 
خود گوگل نیز به خوبی از این موضوع مطلع است و این گزینه را در اختیار کاربران قرار داده تا این سیستم را برای پروفایل شان غیر فعال کنند. برای این موضوع کافی است به این صفحه مراجعه نموده و این کار را انجام دهید.
 
اما به هر حال بسیاری از کاربران از این موضوع و وجود چنین گزینه ای مطلع نخواهند شد و گوگل با این روش جدید از توصیه کاربران برای تبلیغ محصولات استفاده خواهد کرد.

موضوعات مرتبط: کامپیوتر , گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


عکس های تازه از نکسوس 5 و اندروید 4.4، لو رفتن قابلیتهای جدید
ساعت | بازدید : 568 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

این روزها بازار شایعات نکسوس ۵ و اندروید کیت کت ۴.۴ گوگل حسابی داغ است. روز گذشته هم از احتمال عرضه همزمان این دو محصول در ۲۳ مهرماه گفتیم. اما داستان همین جا خاتمه نمی یابد و آسیاب شایعه سازی همچنان پر توان به کارش ادامه می دهد.

 
به تازگی یک وبلاگ اندرویدی ایتالیایی تصاور تازه ای را منتشر ساخته که خبر از چندین امکان جدید در اندروید ۴.۴ می دهند. از جمله قابلیت Tap & Pay که به کاربران اجازه می دهد کیف پول های گوگلی (گوگل والت) خود را بهتر مدیریت کنند و به گونه ای تکمیل کننده پرداختهای بر پایه NFC است. 
 
علاوه بر این، تصاویر منتشره حاکی از تنظیمات جدید در بخش موقعیت یابی هستند. کاربر می تواند شیوه تعیین موقعیت مکانی خود را از دقت بالا (high accuracy) تا وضعیت ذخیره نیرو تغییر دهد. در حالت دقت بالا، اسمارت فون برای تعیین موقعیت، علاوه بر GPS، از دکل های مخابراتی و همچنین مودم های وای فای هم بهره خواهد برد. همچنین می توانید آخرین برنامه هایی را که برای دیدن موقعیت مکانی درخواست داده اند در لیستی مشاهده کند.
 
و نکته مهم دیگر در تصاویر منتشره آن است که احتمالا اندروید ۴.۴ در این عکس ها بر روی تلفن هوشمند نکسوس ۵ (هنوز معرفی نشده گوگل) نصب شده است.
 
تصاویر در ادامه مطلب.
 


موضوعات مرتبط: گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


رقابت داغ سه شرکت گوگل، اپل و فیسبوک بر سر نسل آینده موتورهای جستجو
ساعت | بازدید : 573 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

هر گاه حرف جستجو در فضای اینترنت پیش می آید، همه توجه ها به سمت گوگل می رود. شرکتی که توانسته در بسیاری از فرهنگ لغت های زبان انگلیسی، نام خود را مترادف کند با جستجوی در اینترنت. گوگل ۷۰ درصد سهم جستجو های اینترنتی را به خود اختصاص داده، و مایکروسافت با موتور جستجوی بینگ در جایگاه دوم قرار دارد.

اما این روزها مفهوم جدیدی در جستجوهای اینترنتی در حال شکل گرفتن است. چالشی جدید که ممکن است جایگاه بلامنازع گوگل را تهدید کند. این چالش جدید جستجوی "نهفته"، "انتزاعی" یا "محاوره ای" نامیده می شود.

برای دیدن نسخه کامل مطلب به ادامه مطلب مراجعه کنید


موضوعات مرتبط: کامپیوتر , ,

|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


گوگل و مایکروسافت در انگلستان: آزمایشات در زمینه انتقال سیگنال ها از طریق "فضای سفید"
ساعت | بازدید : 553 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

همواره یکی از دغدغه های شرکت های عرضه کننده خدمات مخابراتی در شهرها، برد کم سیگنال ها و درنتیجه هزینه بالای ارائه خدمات است. اما متخصصان عرصه ارتباطات، اخیرا توجه عموم را به سمت یک واقعیت فیزیکی جلب کرده اند. واقعیتی که با نام "فضای سفید" یا فضای بلااستفاده معروف شده.

فضای سفید به بخش هایی از طیف فرکانس رادیویی اطلاق می شود، که هنوز مورد استفاده قرار نگرفته اند. در حال حاضر بخش های زیادی از طیف فرکانسی، بلااستفاده مانده، به خصوص فرکانس هایی که به تلویزیون های آنالوگ اختصاص داده شده. وجود این فضاها دلایل مختلفی می تواند داشته باشد، از جمله فراهم کردن فضایی، بین فرکانسی، برای جلوگیری از اختلال فرکانس ها.

 

برخی از دانشمندان معتقدند این فضاها، پتانسیل بسیار زیادی برای انتقال سیگنال های مخابراتی ایجاد می کنند. به طوری که سیگنال ها در فضاهای سفید برد بیشتری از وای-فای، و دیگر سیگنال های رادیویی خواهند داشت. از همین رو، رگولاتور مخابراتی بریتانیا، موسوم به آفکام، از بیست سازمان مختلف خواسته، به مدت 6 ماه، یک سری تحقیقات در زمینه استفاده از فضای سفید، در انگلستان انجام دهند.

 

نام دو غول بزرگ آمریکایی هم در میان لیست سازمان های فعال در این زمینه دیده می شود. گوگل قرار است با استفاده از یک سری دیتابیس های هوشمند، بررسی کند که آیا استفاده از فضاهای سفید، در سیگنال های سایر دستگاه ها، نظیر میکروفون های بی سیم، اختلال ایجاد می کند یا خیر؛ این قضیه از آن جهت دارای اهمیت است که یک سری از دستگاه ها، در مواقع خاص، از فضای مابین فرکانس ها استفاده می کنند.

 

مایکروسافت هم تلاش خواهد کرد، در شهر گلاسکو، با استفاده از همین فضاهای سفید، وای-فای رایگان راه اندازی کرده و شبکه ای از سنسورها را راه بیاندازد. این مطالعه آزمایشی، برای بسیاری از استارتاپ ها و همچنین شرکت های بزرگی چون گوگل و مایکروسافت از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا اگر این آزمایشات جواب موفقیت آمیزی به همراه داشته باشند، عرصه برای بکارگیری گسترده از فضاهای سفید برای ارتباطات بدون سیم با پهنای باند بالا و برد زیاد، به خصوص در مناطق دور افتاده، باز خواهد شد.


موضوعات مرتبط: کامپیوتر , ,

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


گوگل: کمتر از ۰.۰۰۱ درصد از بدافزارهای اندرویدی امکان عبور از سدهای امنیتی گوگل پلی را دارند
ساعت | بازدید : 524 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

هر از چند گاهی خبری منتشر می شود درباره اینکه چه تعداد بدافزار در اندروید یا گوگل پلی می توان پیدا کرد یا اینکه چقدر سیستم عامل اندروید هدف انواع بدافزارها است و باز چقدر اوضاع امنیتی در این بستر نامناسب و خطرناک است.

 
متاسفانه اغلب این خبرها آن طور که باید به بررسی جزئیات داستان نمی پردازند و در سطح ماجرا باقی می مانند، حالا این که چنین کاری هدفمند است یا نه موضوع بحث ما نیست. معمولاً گزارش های مربوط به بدافزار موجود در دستگاه ها نه اشاره ای به آسیب های وارده می کنند، نه به این که بیشتر آن بدافزارها از منابع اپلیکیشن ثانویه نصب شده اند و یا در دستگاه هایی دیده شده اند که فروشگاه پلیِ گوگل در آنها وجود نداشته. علاوه بر این داستان نویسان درباره بدافزارهای موجود در گوگل پلی تعریف واکنش سریع گوگل نسبت به بدافزارها و حذف اپلیکیشن های آلوده از فروشگاهش ندارند.
 
در واقع داستان بدافزارها از دید گوگل شکل متفاوتی دارد. بر اساس گفته آدرین لادوینگ، رییس بخش امنیت اندروید، لایه های امنیتی متعددی در این سیستم عامل وجود دارد که تنها ۰.۰۰۱ درصد از بدافزارها توان گذشتن از آنها و ایجاد مشکل را دارند. البته آمار گوگل فقط دستگاه های برخوردار از خدمات گوگل پلی را شامل می شود و دستگاه های اندرویدیِ غیر گوگلی که اغلب بدافزارها هم ار آنجا می آیند را در بر نمی گیرد.
 
گوگل به شدت با آمارها و تحلیل هایی که فقط به تعداد اپ های بدافزار اشاره می کنند بی آن که آمار نصب آنها و مشکلاتی که ایجاد کرده اند را ذکر کنند مخالف است. این شرکت معتقد است اکثر بدافزارها در دستگاه هایی که گوگل پلی را نصب دارند از فروشگاه های اپلیکیشن غیر رسمی و غیر معتبر می آیند.
 
غول جستجو می گوید تعداد اپ هایی که از خارج پلی استور نصب می شوند به حدود ۱.۵ میلیارد می رسد؛ ۹۵ درصد کاربران گزینه بررسی اپ ها (Verify Apps) را فعال کرده اند و ۰.۵ درصد از آن ۱.۵ میلیارد اپ نصب شده از بیرون گوگل پلی به کاربران هشدار آسیب رسان بودن می دهند. از این تعداد ۴۰ درصد اخطارها مربوط به ابزارهای روت کردن می شوند، ۴۰ درصد دیگر اپلیکیشن های دزد مالی از طریق ارسال ناخواسته پیامک و از این قبیل اپ ها هستند، ۱۵ درصد جاسوس افزارند و ۵ درصد باقی، اپ های آلوده و بسیار خطرناکند.
 
با این حال از آنجا که پلی استورِ گوگل در کشور ما فعلاً مسدود است و کاربران به ناچار از فروشگاه های دیگر به دانلود و نصب اپلیکیشن های اندرویدی مبادرت می ورزند لازم است دقت بیشتری اولاً در انتخاب فروشگاه اپلیکیشن و ثانیاً در خود اپ داشته باشند؛ چون همان طور که در این مطلب خواندید شرکت گوگل حرفی از فروشگاه های غیر رسمی نزده و در واقع وجود انبوه بدافزارها در چنین جاهایی را تایید هم کرده است.
 
نظر شما چیست؟ تا حالا اتفاق افتاده که یک اپلیکیشن آلوده را از یک فروشگاه غیر رسمی دانلود کنید؟ فکر می کنید چقدر آمار گوگل درباره امنیت و رسیدگی بالای فروشگاه پلی درست باشد؟

موضوعات مرتبط: کامپیوتر , گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

آیا قالب شاه اطلاعات گرافیکی است ؟

خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 34
بازدید دیروز : 19
بازدید هفته : 34
بازدید ماه : 1472
بازدید کل : 149925
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

تاریخ امروز :

تست آنلاین کد ها

از شاه اطلاعات در گوگل پلاس حمایت کنید



تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شاه اطلاعات و آدرس kinginfo.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 352
:: کل نظرات : 5

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 34
:: باردید دیروز : 19
:: بازدید هفته : 34
:: بازدید ماه : 1472
:: بازدید سال : 5024
:: بازدید کلی : 149925