شبیه سازی پروژه لون با هدف آزمایش وضعیت توزیع اینترنت
ساعت | بازدید : 544 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

گوگل برای اطمینان از اینکه پروژه لون به جای پخش اینترنت بدل به بادبادک های رنگی در هوا نشود به استفاده از شبیه سازی داده ها روی آورده. دَن پیپُنی، ارزیاب سریع این پروژه، هدف خود را مشخص کردن امکان قرارگیری صحیح دسته بالون ها در هوا به منظور ارائه اینترنت قابل اطمینان و باثبات می داند.

 
جانمایی مناسب، کلید این مسئله است چراکه اگر فضای بین بالون ها زیاد باشد نقطه کور به وجود خواهد آمد و این خلاف ایده اصلی مبتکران پروژه است. گوگل بارها بیان کرده که شرایط و عوامل استراتسفری می توانند روی حرکت بالون اثرگذار باشند ولی می توان آنها را به نحوی با فاصله های مساوی در سراسر زمین تقسیم کرد.
 
به گفته آقای پیپُنی در آینده این بالون ها می توانند از بالون های اطرافشان اطلاعات کسب کنند و در نتیجه فاصله خود را با هم تنظیم کنند. شاید در آن صورت بتوان تا حد بیشتری روی دسترسی مداوم به اینترنت از ISP بالونی گوگل حساب باز کرد. در این زمینه، به ویدیوی زیر توجه نمایید.

دانلود ویدیو


موضوعات مرتبط: کامپیوتر , گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


تست پرینتر با چاپ صفحه اول Google
ساعت | بازدید : 495 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

هنگامی پرینتر جدیدی می خرید یا اینکه برای پرینتر قدیمی تان کارتریج جوهر تازه ای تهیه کرده اید، اولین کاری که لازم است پس از راه اندازی انجام دهید، چاپ یک صفحه تست است. خب، دفعه بعد که می خواهید یک صفحه تستی پرینت بگیرید، یک گزینه خوب باز کردن صفحه Google.com و چاپ آن است.

 
بله، این نکته بسیار ساده ای است. اما در حقیقت کاملا کاربردی است. لوگوی گوگل به اندازه کافی رنگ در خود دارد که از کارکرد صحیح کارتریج های رنگی پرینترتان اطمینان یابید. و البته نوار بالای سایت هم سیاه است و کارتریج مشکی را تست می کند. و مهمتر از همه اینکه برای آزمون سلامت پرینترتان، تقریبا هیچ جوهری مصرف نکرده اید!
 
البته این درست است که اغلب پرینترها درون خود صفحه تست برنامه ریزی شده ای دارند که در منوی  پرینتر یا اپلیکیشن نصب شده همراه آن ، می توانید دکمه صدور دستور چاپ این صفحه را پیدا کنید. و البته ویندوز هم صفحه تستی در بخش پرینتر خود دارد.
 
اما مساله این است که به جای جستجو در منوها و کنترل پنل ویندوز برای یافتن صفحه تست چاپ، می توانید از این جایگزین سریع، آسان و کم هزینه بهره ببرید.
 
شما چگونه پرینترتان را تست می کنید؟

موضوعات مرتبط: کامپیوتر , گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


شنیده های مایکروسافتی: ویندوز ۹ در سال آینده می آید، و ویندوز ۱۰ پلتفرمی ابری می شود؟
ساعت | بازدید : 488 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

ویندوز ۸ دارد به سالگرد تولدش نزدیک می شود و نسخه جدید آن یعنی ویندوز ۸.۱ در دست نهایی سازی است. حتما می دانید که مایکروسافت معمولا چند سالی بین هر نسخه فاصله می اندازد تا ثباتی نسبی در جریان باشد.

 
با این حال اوضاع بحرانی که منجر به کنار گذاشتن قریب الوقوع استیو بالمر شده، سرعت گرفتن امور در این شرکت باسابقه و عرضه ویندوز ۹ در سال آینده را تبدیل به یک احتمال بالقوه کرده. فردی که در اینترنت با نام WZOR شناخته می شود، خبر از معرفی ویندوز ۹ در سال ۲۰۱۴ داده.
 
این خبرچین ناشناس که در پس پرده چندین درز خبر مایکروسافتی در گذشته نیز بوده، جزئیات خاصی را بیان نمی کند و تنها به این بسته کرده که در ویندوز ۹ شاهد بازگشت ویژگی Aero خواهیم بود که طرفداران زیادی دارد. بخش جذاب تر حرف های او به نسخه بعد از ویندوز ۹ بر می گردد.
 
درباره ویندوز ۱۰ مهم ترین مورد این است: این نسخه جدید یک سیستم عامل ابری (cloud OS) خواهد بود، به این معنا که تمام عملیات پردازش و رایانش بر روی سرورهای مایکروسافت صورت پذیرفته، و سپس اطلاعات به کامپیوتر شما سرازیر می شود.
 
این تغییر می تواند جنون سخت افزارهای قوی را متوقف کرده و امکان استفاده از سیستم عامل بر روی سخت افزاری متوسط را فراهم نماید. با این حال هر پلتفرم ابری، یک شاهرگ اصلی به نام شبکه اینترنت دارد که می تواند چالش بزرگی برای کاربران در کشورهای توسعه نیافته باشد.
 
در اصل ویندوز ۱۰ (آنطور که WZOR گفته) یک سرویس ابری جدید از مایکروسافت خواهد بود که در بالای هرم خدمات این شرکت نظیر Office 365 و Xbox Cloud مربوط به ایکس باکس وان، قرار می گیرد تا شرکت را به سمت یک اکوسیستم کاملا ابری سوق دهد.
 
البته جای یادآوری دارد که این شایعات را معمولا باید با چند قاشق شکر مخلوط کرد. در عین اینکه فناوری برای داشتن یک سیستم عامل کاملا ابری به مرز مناسب رسیده، ولی مایکروسافت هنوز نیازمند زیرساخت هایی عظیم برای تبدیل آن به محصولی برای جریان اصلی بازار (کاربران عادی) است.
 
اگر تلاشی از طرف مایکروسافت در جریان است تا ویندوز را به میان ابرهای پردازش و رایانش ببرد، باید گفت این می تواند چهره دنیای کامپیوتر را تغییر دهد ولی در عین حال موانع بلندی نیز سر راه هست. نظر شما در این باره چیست؟

موضوعات مرتبط: کامپیوتر , گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


چرا گوگل همه داده های شما را رمز گذاری نمی کند و خلاص؟
ساعت | بازدید : 512 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

گوگل اتهاماتی که از پس افشاهای ادوارد اسنودن به این شرکت نسبت داده شد را با چند ویژگی رمزگذاری جدید پاسخ داده. از الان به بعد هرچه در فضای ابری گوگل می گذارید به طور خودکار رمزگذاری می شود. اما این عمل گوگل سوالی را به ذهن متواتر ساخته که چرا این شرکت همه خدمات خود را رمزگذاری نمی کند؟

 
فواید رمزگذاری از دید مصرف کننده انکار ناپذیر است و وقتی حقایقی که سنودن افشا کرده را هم در نظر بگیرید، ضرورت چنین عملی بیش از پیش احساس می شود. این خوب است که مدام وبگاه های بیشتری به استفاده از رمزگذاری SSL روی می آورند و حتی برخی مانند گوگل یک گام فراتر نهاده و از روش PFS استفاده می کنند، اما همه اینها امنیت داده ها را تا حدی فقط حین عملیات انتقال تضمین می کنند.

رمزگذاری فضای ابری گوگل که به تازگی اعمال می شود مسلماً مفید است. شاید مهم ترین ویژگی آن این باشد که شما لازم نیست کاری بکنید یا چیزی را نصب کنید و این قابلیت خودش کارش را می کند. علاوه بر این طبق ادعای گوگل می توانید مطمئن باشید که در عملکرد این سرویس خللی رخ نخواهد داد و همه چیز مثل سابق کار می کند. ظاهراً این شرکت از همان روش و نظام رمزگذاری استفاده کرده که برای حفظ امنیت داده های خود هم از آن استفاده می کند.
 
خیلی خوب به نظر می رسد، اما واقعاً چرا گوگل همه خدماتش از جمله جیمیل، موتور جستجو، تقویم و همه ۷۰۰۰ محصول دیگرش را به این ویژگی مجهز نمی کند؟ جواب در یک کلمه خلاصه می شود: تبلیغات.
 
وینت سریف، یکی از موسسان اینترنت و کارمند گوگل، دو سال پیش در کنفرانسی به مقوله رمزگذاری اشاره کرد. در آن کنفرانس کریستفر سوگوین در این باب سخن گفت که شرکت های بزرگی مثل گوگل همیشه با دوراهی امنیت و حریم خصوصی کاربران از یک سو و سود بردن از داده های آنها از سوی دیگر مواجه اند. سریف هم با اذعان به این مطلب گفت: «هر چند صحبت شما درست است اما اگر همه چیز را رمزگذاری کنیم سامانه ما دیگر کار نمی کند و نمی تواند تشخیص دهد که کدام تبلیغ را باید به شما نشان دهد» وی افزود: «به هر حال این سامانه ای ست که حول مدل تجاری مشخصی شکل گرفته [و باید قواعد آن را پذیرفت].»
 
این نگرشی ست که فرای قلمرو رمزگذاری را هدف گرفته و همان طور که می دانید از دو سال پیش تا کنون گوگل بارها به جمع آوری محتوای پیام های سرویس جیمیل متهم شده و به وضوح ارتباط تبلیغات با آنچه در رایانامه ها می آید را شاهدیم. لذا باز باید به سخن حکیمانه ای که وینت سریف پیش تر به ما گفته بود رجوع کنیم: کل این نظام پیرامون چنین شیوه ای از کاسبی بنا گذاشته شده. پس شاید برخی توقعات اساسا قابل اجابت نباشد!

موضوعات مرتبط: کامپیوتر , گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


نگاهی به پیشرفت شبکه های موبایل؛ از 1G تا 4G
ساعت | بازدید : 552 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

امروزه دنیا بدون فناوری، چیزهای زیادی کم دارد. اما مهمترین فناوری که مثل تار و پودی نامرئی، الیاف این فرش بزرگ را به هم نگه داشته تا ما از نقش و نگارهای رنگارنگش لذت ببریم، فناوری ارتباطی است.

در حالی که دنیا شاهد اوج گیری شبکه های نسل چهارم (4G) است، در کشور خودمان، ایران، نیز شبکه 3G راه اندازی شده و روز به روز آمار استفاده از خدمات اینترنتی مبتنی بر شبکه های مخابراتی، افزایش می یابد.

در ادامه مطلب با نارنجی همراه شوید تا مثل همیشه نگاهی ساده و بی آلایش داشته باشیم به تغییرات از 1G تا 4G، و ببینیم دنیای پیرامون مان با چه سرعتی تغییر کرده.
 
 
 
 
 

دستاوردهای هر نسل

هر نسلی از شبکه های موبایل گامی رو به جلو بوده و دستاوردهای جدیدی را به عرصه موبایل آورده. این یک نگاه کوتاه و خلاصه به دستاوردهای محسوس و عمومی ۴ نسل اول شبکه های ارتباطی موبایل است:

 

1G:  ارائه سرویس مکالمه اولیه، و پروتکل های آنالوگ محور

2G: طراحی شده برای مکالمه، بهبود پوشش و ظرفیت شبکه، ارائه اولین استاندارد های دیجیتال (GSM و CDMA)
3G: طراحی شده برای مکالمه و برخی استفاده ها در زمینه مصرف داده (پیامک، چندرسانه ای، اینترنت)
4G: طراحی شده با اولویت مصرف داده، پروتکل های IP محور (LTE)، و پهنای باند واقعی موبایل

سرعت

از خودتان می پرسید ظرف این چند سال، شبکه های لاک پشتی تبدیل به خرگوش شده اند یا کوکوسان (میگ میگ خودمان)؟ خب، بیایید ببینیم. اعطای لقب با شما:

 

1G: سرعت ۲.۴ کیلوبیت بر ثانیه
2G: سرعت ۶۴ کیلوبیت بر ثانیه
3G: سرعت ۲.۰۰۰ کیلوبیت بر ثانیه
4G: سرعت ۱۰۰.۰۰۰ کیلوبیت بر ثانیه

مقایسه رشد نسل ها

اگر بخواهیم رشد نسل های 1G تا 4G را به شکلی ساده و دیداری به تصور بکشیم، می شود اینگونه به آنها اشاره کرد:

 
1G: ارتفاع یک ملخ (روی چهار پا)
2G: ارتفاع یک سگ گله (ایضا)
3G: ارتفاع یک ساختمام ۵ طبقه
4G: ارتفاع برج الخلیفه دوبی

به کجا چنین شتابان؟

در سال ۲۰۱۳ برای اولین بار در تاریخ شاهد این خواهیم بود که حجم داده های به پرواز در آمده در شبکه جهانی موبایل، از مرز ماهانه ۱ اگزابایت فراتر خواهد رفت.
 
 
 
 
 
• ۱ اگزابایت معادل ۱ میلیارد گیگابایت است؛ یا به بیان دیگر، معادل ۱۳۰ میلیون بار دانلود کل مجموعه جنگ های ستاره ای جورج لوکاس.
تازه این که چیزی نیست؛ در سال ۲۰۱۶ عدد فوق به ماهانه ۱۰.۸ اگزابایت خواهد رسید. حتی به شمردن صفرهای اش فکر هم نکنید.
 

چه چیزی این رشد را دامن می زند؟

آن چیزی که باعث رشد شگفت انگیز مصرف داده در بین کاربران شبکه های موبایل شده، فراگیری هر چه بیشتر استفاده از تلفن های هوشمند است.

 
در سال جاری از هر سه موبایل فعال در شبکه ها، یکی هوشمند بوده و این نسبت در سال ۲۰۱۷ به یکی از هر دو موبایل خواهد رسید.
 
همان طور که می بینید درصد مشاهده صفحات وب با استفاده از دستگاه های موبایل، از ۱.۷٪ در سال ۲۰۱۰ به ۸.۳٪ در سال ۲۰۱۳ رسیده که این خود به تنهایی گویای تصویر کلی از صحنه جاری است.
 

مهمترین عوامل موثر در رضایت کاربران تلفن های هوشمند چیست؟

در بین کاربران نسل جدید که شبکه موبایل را با تلفن هوشمند در آغوش کشیده اند، به ترتیب این عوامل بیشترین سهم را در رضایتمندی دارد:

 
• ۱۹٪ کارایی شبکه
• ۱۶٪ ارزش خدمات در ازای پول پرداختی
• ۱۰٪ ارتباط مداوم و بی وقفه
• ۱۰٪ طرح های تعرفه ای پیشنهاد شده
• ۱۰٪ پشتیبانی از مصرف کننده

شما هم حتما کاربر شبکه های موبایل هستید. درباره رضایت تان از وضع موجود نمی پرسیم، ولی فکر می کنید در آینده چه کیفیتی در اختیارتان قرار بگیرد؟


موضوعات مرتبط: گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


چگونه با JustDelete.me حساب های خود در اینترنت را پاک کنیم
ساعت | بازدید : 551 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

تا حالا به این دقت کرده اید که در اکثر وبگاه ها اعم از رایانامه، شبکه اجتماعی و غیره ساختن یک حساب کاربری، ساده است ولی حذف آن مشکل و پر درد سر؟ قابل درک است که چرا آنها تمایلی به حذف حساب شما نداشته باشند؛ رفتنِ شما موجب کاهش درآمدشان می شود. به همین خاطر بیشتر وبگاه ها روند حذف حساب را کمی سخت و گیج کننده می کنند و جلوی دست کاربر قرار نمی دهند.

 
اگر به هر دلیلی دنبال راهی برای حذف حساب های کاربری مختلف خود می گردید خوب است JustDelet.me را هم امتحانی بکنید. این وبگاه مجموعه ای نسبتاً کامل از پایگاه هایی که احتمالاً در آنها حساب دارید را گرد آورده.
 
JustDelete.me برای بعضی وبگاه ها اطلاعات جانبی دیگری درباره روند لغو اشتراک هم ارائه می کند؛ برای مثال در مورد حذف حساب Steam نوشته «اگر با پشتیبانی اِستیم تماس بگیرید به شما خواهند گفت که نیازی به حذف نیست، اگر گیمی در آن نباشد بعد از مدتی غیر فعال می شود». همچنین این وبگاه، حساب های مختلف را از لحاظ دشواریِ روند حذف، رده بندی کرده.
 
این مورد آخر بیشتر به کار کسی می آید که هنوز اقدام به ایجاد حساب کاربری نکرده و می خواهد حسابِ آخر کارش را، از اول بکند. آیا تاکنون پیش آمده که حساب خود در وبگاهی را حذف کنید؟

موضوعات مرتبط: کامپیوتر , گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


گوگل هم با خرید WIMM وارد کارزار ساعت هوشمند شد
ساعت | بازدید : 497 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

WIMM Labs یکی از اولین شرکت هایی بود که وارد عرصه نوی تولید ساعت هوشمند شد، یعنی از سال ۲۰۱۱. اما در حالی که این شرکت نتوانست آتش اشتیاق را به جان کاربران بیندازد، خودش را خوب در دیدرس گوگل قرار داد.

 
در تابستان ۲۰۱۲، WIMM یک پیام ساده را در سایت خود قرار داد که در آن اشاره شده بود، وارد شراکتی انحصاری با یک شرکت نامعلوم شده تا تکنولوژی خود را در اختیار آن قرار دهد. و این شروع یک پایان بود، عرضه ساعت این شرکت نیز از آن پس متوقف شد.
 
حالا معلوم شده که آن شرکت نامعلوم، گوگل است و یکی از سخنگویان مانتین ویو نیز این پیوند را تایید کرده.
 
برنامه های در دست انجام گوگل برای WIMM به طور علنی اعلام نشده ولی سایت GigaOM می گوید اکثر کارمندان آن بر روی عرشه مانده اند و حالا دارند با تیم اندروید کار می کنند.
 
یکی از کاربردهای علنی دستاوردهای این شرکت را می توان ساعت هوشمند گوگل در نظر گرفت که با استفاده از SDK و ابزارهای توسعه یافته توسط آن می توان انتظار محصولی غنی را داشت. به خصوص با در نظر داشتن اینکه WIMM خودش را بیشتر سازنده گجت های پوشیدنی می داند، این نوع استفاده در ذهن ما تقویت می شود.
 
البته نمی شود موارد استفاده از دانش و تخصص WIMM را محدود به ساعت دانست و باید انتظار استفاده از آنها در گوگل گلس را نیز داشت.

موضوعات مرتبط: کامپیوتر , گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

آیا قالب شاه اطلاعات گرافیکی است ؟

خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 72
بازدید کل : 149967
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

تاریخ امروز :

تست آنلاین کد ها

از شاه اطلاعات در گوگل پلاس حمایت کنید



تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شاه اطلاعات و آدرس kinginfo.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 352
:: کل نظرات : 5

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 2
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 5
:: بازدید ماه : 72
:: بازدید سال : 5066
:: بازدید کلی : 149967