سامسونگ تا کنون ۳۸ میلیون گلکسی نوت فروخته است
ساعت | بازدید : 495 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )
سامسونگ تا کنون ۳۸ میلیون گلکسی نوت فروخته است
 
جی کی شین مدیرعامل سامسونگ تایید کرد که فروش فبلتهای گلکسی نوت این شرکت از زمان معرفی آنها در ۲ سال پیش تا کنون بیش از ۳۸ میلیون دستگاه بوده است. وی در حاشیه کنفرانس IFA 2013 گفت که این عدد شامل گلکسی نوت اصلی و نوت II می شود.
 
برای گروه محصولی که در ابتدای عرضه اش، به دلیل اندازه خاصی که داشت توسط بسیاری مورد استهزا قرار گرفت، این عدد را می توان فروشی خارق العاده و تاثیر گذار به شمار آورد.
 
شین همچنین گفته که سامسونگ انتظار دارد فروش گلکسی نوت سوم از ۱۰ میلیون دستگاه هم فراتر رود. این ابزار قرار است سوم مهرماه عرضه تجاری خود در سطح جهان را آغاز کند. 
 
وی همچنین در خصوص قیمت بالای گلکسی Gear گفت «این ابزار کارکردهای فراوانی خواهد داشت.»
 
گلکسی نوت سوم و ساعت هوشمند گلکسی Gear از روز سوم مهرماه به طور همزمان فروش خود را در ۱۴۹ کشور دنیا آغاز خواهند کرد. البته عرضه آنها در آمریکا و ژاپن، با یکی  دو هفته تاخیر آغاز خواهد شد.

موضوعات مرتبط: گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


۴ نکته ضروری برای استفاده از فضای ابری
ساعت | بازدید : 542 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

خدمات ابری از ذخیره سازی تا پردازش، روز به روز ترافیک بیشتری را در اینترنت به خود اختصاص می دهند و حتی در کشورهای در حال توسعه که بسترهای مناسب برای استفاده از چنین خدماتی وجود ندارد هم شاهد روی آوردن کاربران به آنها هستیم.

 
اما پیش از پذیرش هر تغییری نخست باید از زیر و بم آن آگاه شد و راهکارهای مواجهه با مشکلاتش را آموخت. به ادامه مطلب بروید تا با چهار نکته اساسی برای استفاده از فضاهای ابری آشنا شوید.
 
 
 

۱- پشتیبان گیری از داده ها

باتوجه به سرعت نامناسب اتصال اینترنت در کشور باید به صورت محدود و فقط هنگام ضرورت از فضای ابری استفاده کرد لذا قاعدتاً اطلاعات مهم در آن قرار می گیرد که این باعث ضروری شدن تهیه پشتیبان از داده ها می شود.
 
 
 
اولین قاعده پشتیبانیِ داده، تهیه بیش از یک نسخه از هر کدام داده ها است.

به عنوان قانون اول پشتیبانی داده، شما باید خود را ملزم به تهیه چند کپی از داده های تان کنید. قانون دوم این است که همواره بیش از یک نسخه از هر داده داشته باشید. تعجب نکنید اگر قرار بود ده قانون دیگر هم بر شمریم باز همین را تکرار می کردیم پشتیبان، پشتیبان. اگر چیزی برای تان مهم است به یکی و دو پشتیبان بسنده نکنید.
 
نه فقط باید به طور دوره ای پشتیبان ها را روزآمد کنید که هر بار باید از صحت‌شان هم مطمئن شوید. برداشت اشتباه نکنید، اینکه گفتیم چند کپی از هر داده داشته باشید بدین معنی نیست که همه کپی ها را در یک جا و در یک منبع ذخیره سازی نگه دارید، از منابع مختلف استفاده کنید.
 
خوبی داشتن پشتیبان این است که نه تنها وقت بروز فاجعه به داد شما می رسد بلکه می توانید از آن برای استفاده در جای دیگر هم بهره ببرید.
 
پشتیبان بگیرید، باز هم بگیرید، حالا امتحان کنید که سالم باشند.
 

۲- برای اتفاقات بد برنامه داشته باشید

به جز قطعی بودن مرگ یکی از چیزهایی که رخ دادن آن در زندگی حتمی ست از کار افتادن سرور وب است. طی وقایعی که تا کنون در سراسر عالم رخ داده (طبیعی یا غیر طبیعی) همیشه شاهد بوده ایم که سرورها -حتی بزرگ ترین آنها- از کار افتاده اند. اتفاقاتی که منجر به تاخیر یا لغو برنامه های شرکت های بزرگ شده موید این مدعاست.
 
اما در همین شرایط هم بعضی ها که آینده نگری بیشتری داشتند با مشکلات کمتری از خطر جستند؛ آنها سرورهای مختلفی در نقاط مختلف برای خود انتخاب کرده بودند. شما هم قبل از وقوع فاجعه علاجش کنید و بدانید چه داده ای را در فضای ابری قرار می دهید و همیشه یک در پشتی برای دسترسی به آن داده در نظر بگیرید.
 

۳- از بیش از یک فضای ابری استفاده کنید

خوشبختانه در سطح کاربر خانگی و اداری کوچک اکثر ارائه کنندگان فضاهای ابری خدمات رایگان عرضه می کنند و از بابت مسائل مالی مشکل زیادی وجود ندارد. پس همان طور که درباره ذخیره پشتیبان ها در منابع مختلف گفتیم سعی کنید داده های خود را روی چند ابر (!) قرار دهید که با از دست رفتن یکی، دسترسی به داده مد نظرتان از دست نرود.
 

۴- داده ها را رمزگذاری کنید

درست است که اخیراً بعضی فضاهای ابری مثل گوگل درایو به رمزگذاری داده های کاربرانشان روی آورده اند ولی گوش شما به این حرف ها بدهکار نباشد، خودتان قبل از بارگذاری هر داده ای آن را رمزگذاری کنید تا کمی آسوده خاطرتر باشید.
 
فارغ از بحث ها درباره نامناسب بودن سرعت اینترنت و قیمت بالای ترافیک آن، شما چقدر از ذخیره سازی ابری استفاده می کنید؟

موضوعات مرتبط: کامپیوتر , گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


جستجوی امن تر با DuckDuckGo
ساعت | بازدید : 421 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

به حریم شخصی خود اهمیت می دهید؟ آیا دنبال راهی برای خلاصی از نظارت خارج از کنترل و هرزنامه های روز افزون هستید؟ اگر چنین است حتماً از DuckDuckGo  استقبال می کنید.

موتور جستجوی DuckDuckGo زاییده افکار یک آمریکایی به نام گابریل وینبرگ است

موضوعات مرتبط: کامپیوتر , ,

|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


چگونه Autocomplete گوگل متولد شد؟
ساعت | بازدید : 548 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

بدون شک بارها به هنگام جستجو در گوگل، آمازون، یوتیوب، فیسبوک، توییتر یا هر وب سایت بزرگ دیگری در دنیای وب، باکس کوچک و مرموزی! را زیر فیلد مربوط به آن مشاهده کرده اید، که در آن پس از وارد کردن هر حرف از متن مورد نظر، متناسب ترین عبارت های مرتبط با آن، به نمایش گذاشته می شود.


در ادامه مطلب با تاریخچه و نحوه شکل گیری “typeahead” یا “autocomplete” ، در گوگل آشنا خواهیم شد.
 
ایده Autocomplete برای اولین بار در دسامبر سال ۲۰۰۴ میلادی، توسط کوین گیبس، کارمند جوان و تازه وارد گوگل، مهندس سابق شرکت IBM و فارغ التحصیل از دانشگاه استنفورد  پیاده سازی و مطرح شد.
 
گیبس پس از پشت سر گذاشتن تحصیلات خود، چند سالی را در «آی بی ام» گذراند و بعد از آن در شرکت گوگل مشغول به کار شد. وی با اینکه کم تجربه بود، توانست در چند ماه ابتدای کار خود، برای اولین بار، سیستم autocomplete گوگل را پیاده سازی و معرفی کند.
 
این تکنولوژی بر اساس داده های آماری و محاسبات مربوط به حجم وسیعی از اطلاعات عمل می کند. اطلاعات به دست آمده از بررسی عبارت های جستجو شده توسط کاربران سراسر جهان و میزان تکرار آن ها در این سیستم مورد استفاده قرار می گیرند.
 
بدین ترتیب الگوریتم گوگل با استفاده از تنظیمات شخصی کاربران (personalization)، فیلترهای منطقه ای (location filters) و اطلاعات ثبت شده مربوط به جستجو های قبلی آن ها، نتایج مربوط به جستجوی اشخاص دیگری که دارای الگویی مشابه هستند را، به عنوان پیشنهاد در اختیار کاربران قرار می دهد.
 
در ابتدا گیبس روی زیرساخت سیستم های مربوط به دیتاسنتر های گوگل فعالیت می کرد:
 
شانس، یک موقعیت بی نظیر، بلاخره من می تونم به هدفم برسم! اینجا هرچی که لازم داشته باشم هست. حجم دیتای بسیار زیاد، دسترسی به اینترنت سریع، اگر کمی جاوااسکریپت چاشنی کارم بشه می تونم...
 
 همزمان با شکل گیری ایده گیبس، آژاکس در حال مطرح شدن بود. این به معنی وجود امکان فنی چک کردن سرور برای دریافت داده جدید، بدون بارگزاری مجدد صفحه بود.
 
در ابتدا علاقه مهندس جوان ما به مبحث URL completion، منجر به پیدا کردن راهی برای به کار گیری جاوااسکریپت جهت ناوبری هرچه بهتر حجم عظیمی از اطلاعات شد. بنابراین گیبس موفق به ساخت url predictor شد که مثال آن را در تصویر پایین می بینید:

 

و این تازه آغاز کار بود... گیبس در مصاحبه خود می گوید:
 
وقتی که امکان جدید ام را به یکی از همکارانم نشان دادم گفت: خوبه، فکر می کنی بشه برای جستجو هم پیاده اش کرد؟
 
اینجا بود که جف دین و راب پایک، مهره های اصلی جستجوی گوگل، مشغول به پیاده سازی ایده گیبس روی سرچ گوگل شدند و به پیشنهاد ماریسا مایر (که هم اکنون مدیرعامل یاهو شده است) نام آن از Google Complete به Google Suggest تغییر کرد. در دهم دسامبر سال 2004، با انتشار یک پست در وبلاگ رسمی گوگل ، این ویژگی جدید رسما معرفی شد.
 
پس از آن در سال 2010 سرویس جدیدی به نام Google Instant ارائه شد.به واسطه این سرویس تنها با وارد کردن یک کلمه در Auto complete، با عبارت ها و مباحثی آشنا می شوید که حتی به ذهن شما هم خطور نمی کرد.درست است... کامپیوتر ها برای آموزش دادن به خدمت گرفته شده اند! شما چیزی را یاد می گیرید که به دنبال آن هستید، حتی اگر ندانید چه چیزی را جستجو کنید.
 
باید این نکته را مد نظر داشت که گیبس و دیگر کارمندان گوگل، چنین پیشرفت هایی را مدیون سیاست کاری این شرکت هستند. بر این اساس هر یک از کارمندان این شرکت آزاد است تا 20% از ساعت های کاری خود را به پروژه دلخواه خود اختصاص دهد. 
 
وقتی که به باکس جستجو نگاه می کنم احساس نمی کنم این چیزی است که من خلق کردم، بلکه حس می کنم چیزی بود که دنیا خواستار آن بود و باید انجام می شد...

 

گیبس به ایده خود بها داد. از امکانات و موقعیت خود استفاده کرد و در نهایت با پیاده کردن یک سرویس به ظاهر ساده، دنیای وب را متحول کرد.
 
شما تنها نیستید. وقت آن رسیده است که دست به کار شوید. به ایده های خود بها بدهید و برای آینده خود تلاش کنید!

موضوعات مرتبط: کامپیوتر , گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


با افزونه Secure Gmail پیام هایتان را رمزگذاری کنید
ساعت | بازدید : 514 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

در این مدت آنقدر از بی اعتباری ادعاهای شرکت های فناوری در باب «امن» بودنِ خدماتشان گفته ایم که نیازی به تکرار مکررات نمی بینیم. وقتی سازمان امنیت ملی ایالات متحده به اعضای سازمان ملل و اتحادیه اروپا که هر یک قدرتی برای خود محسوب می شوند رحم نمی کند، آیا از خیر کند و کاو در داده های وب‌وندان (شهروند دنیای وب) عادی می گذرد؟

 
خواندید که گوگل شروع به رمزگذاری داده های فضای ابری اش کرده و می دانیم چرا تمایلی به بسط این ویژگی به باقی خدمات خود ندارد؛ اما اینکه گوگل چنین تمایلی ندارد دلیلی بر باز ایستادنِ ما از تلاش برای حفظ حریم خصوصی خود نمی شود. یک پای حضور در وب، حفظ حریم شخصی ست و گریزی هم از آن وجود ندارد.
 
در همان مقاله از دستبرد گوگل به محتوای پیام ها به جهت استفاده برای تبلیغات هدفمند گفتیم، و نوشتیم که غول جستجو این را راهکار کسب درآمدش می داند و حاضر به تغییر رویه هم نیست. اما در دنیای دیجیتال چیزی که زیاد است راه دوم و سوم است.

افزونه Secure Gmail به رایگان می تواند کمک حال شما در رمزگذاری پیام های تان باشد. وقتی در مرورگر کروم نصب شود با ورود به حساب جیمیل یک نقشکِ (Icon) قفل، کنار دکمه Compose ظاهر می شود. کلیکش کنید تا وارد حالت Secure Compose شوید. حالا پیام نوشتاری شما پیش از ارسال رمزگذاری می گردد و هیچ نسخه ای هم در سرورهای گوگل نگه داشته نمی شود که کسی بعداً بتواند به آن دست یابد. عملیات رمزگذاری با رمزی که شما به رایانامه اختصاص می دهید صورت می گیرد و گیرنده برای رمزگشایی اش نیاز به دانستن آن رمز دارد.
 
اگر برای محتواهای مختلف از رمزهای متفاوت استفاده می کنید می توانید با تعریف Hint به گیرنده بفهمانید که از کدام رمز باید برای رمزگشایی استفاده کند. در ضمن گیرنده هم برای رمزگشایی پیام باید این افزونه را در مرورگر خود نصب داشته باشد.
 
کل پروژه این افزونه باز متن است و اگر مایل به مشاهده کدهای آن باشید می توانید در GitHub به آنها دسترسی پیدا کنید. Secure Gmail از روش کدگذاری متقارن استفاده می کند بنابر این انتخاب یک رمز قوی حائز اهمیت زیادی است.
 
شما چه روش های دیگری برای امن سازی خدماتِ وب سراغ دارید؟

موضوعات مرتبط: کامپیوتر , گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


طرح اولیه ساعت هوشمند مایکروسافت در عکس رسمی این شرکت نمایان شد
ساعت | بازدید : 543 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )
طرح اولیه ساعت هوشمند مایکروسافت در عکس رسمی این شرکت نمایان شد

در جریان اخبار امروز ادغام نوکیا در مایکروسافت، این شرکت چند طرح مدادی برای نمایش گجت ها و نوآوری های نوکیا منتشر کرد. همانطور که در عکس بالا میبینید، تقریباً تمام گجت های نشان داده شده در تصویر، تولیدات فعلی شرکت هستند. مثل لومیا 920، لومیا 1020 و کاور دوربینش، صفحات و استند های شارژ بی سیم نوکیا و ...

 

صبر کنید! انگار گجت پایینی تصویر هنوز معرفی نشده و چیزی نیست جز یک ساعت هوشمند! ساعتی که چند وقت قبل مایکروسافت در مورد آن نوشته بود:

 

«نمونه های آزمایشی ساعت هوشمند ما که حالا بخشی از پروژه سرفیس است دارای بند های رنگارنگ، از سیاه و سفید گرفته تا آبی و قرمز و زرد خواهد بود. این ساعت از اکسی نیترید آلومینیوم که یکی از آلیاژهای نیمه شفاف آلومینیوم است و تا 3 برابر شیشه مقاومت دارد ساخته خواهد شد.»

 

فعلاً این عکس و این لینک، تنها اطلاعات ما از این ساعت جذاب هستند. اما تجربه ثابت کرده که شرکت ها تاب تحمل رازهای بزرگ را ندارند و حتی از طریق لودهندگان هم که شده ما را از پروژه های خود بی خبر نخواهند گذاشت!

 

فکر میکنید با توجه به وسعت اکوسیستم ویندوز، آیا ساعت هوشمند مایکروسافت کاربردی فراتر از چک کردن تماس ها و پیام ها خواهد داشت؟


موضوعات مرتبط: کامپیوتر , گوشی , ,

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


مایکروسافت نام Xbox Live Marketplace را به Xbox Game Store تغییر داد
ساعت | بازدید : 554 | نویسنده : پیمان بخشی | ( نظرات )

به نظر می رسد مایکروسافت قصد کرده پیش از عرضه کنسول جدید خود در آبان، کمی به سر و روی برند Xbox برسد. در پی تغییری که در خریدهای دیجیتال از arcane points system به Local Currency انجام داد حالا این شرکت آنچه به نام Xbox Live Marketplace می شناختیم را با Xbox Game Store عوض کرده.

 
این نام جدید خیلی شسته و رفته تر از نام قبلی ست؛ شاید هم ردموندی ها با الهام از توصیه سین پارکر به مارک زاکربرگ (فیلم شبکه اجتماعی) به این نتیجه رسیده اند. البته نکته جالبی در این بین وجود دارد و آن تفاوتی ست که بین بنر وبگاه های رسمی آمریکایی و جهانی این فروشگاه می توان دید.
 
در بالای وبگاه آمریکا نام Xbox Games نوشته شده در حالی که کاربران دیگر کشورها Xbox Game Store را می بینند. به هر صورت فارغ از این بحث ها تا زمانی که گیم های خوبی در آنجا برای بازی کردن پیدا شود کسی به این اختلاف های کوچک توجهی نمی کند.

موضوعات مرتبط: کامپیوتر , دانلود ها , ,

|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

آیا قالب شاه اطلاعات گرافیکی است ؟

خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 72
بازدید کل : 149967
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

تاریخ امروز :

تست آنلاین کد ها

از شاه اطلاعات در گوگل پلاس حمایت کنید



تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شاه اطلاعات و آدرس kinginfo.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 352
:: کل نظرات : 5

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 2
:: باردید دیروز : 3
:: بازدید هفته : 5
:: بازدید ماه : 72
:: بازدید سال : 5066
:: بازدید کلی : 149967